Fieldoperator Biomassakrachtcentrales & Waterzuivering - 5 ploegen

Functieomschrijving

Welke uitdagingen staan jou te wachten?

  • Je bent verantwoordelijk voor de controle op de productie van stoom, stroom, friswater, deminwater & gezuiverd afvalwater met als doel deze 100% beschikbaar te stellen voor de papierproductie eenheden.
  • Je doet dit alles binnen de gedefinieerde milieu- & veiligheidsnormen en op de meest economische manier.
  • Preventieve & periodieke onderhoudswerkzaamheden behoren tevens tot jouw takenpakket. Je voert elektrische, mechanische, chemische & procesmatige periodieke onderhoudsplannen uit.
  • Je hebt de verantwoordelijkheid om alle veiligheids-, kwaliteits-, productie- en milieuparameters te controleren en de info te delen met jouw collega’s zodanig dat er kan worden bijgestuurd waar nodig.
  • In geval van twijfel, problemen en calamiteiten overleg je met jouw collega-brigadier.

 

Onze verwachtingen

Hoe kan jij ons team versterken?

  • Veiligheid beschouw je als topprioriteit. Je hebt respect voor procedures.
  • Je beschikt over een TSO-diploma Elektromechanica, Elektriciteit, Chemie of Bio-chemie of gelijkwaardig door ervaring in het operatorwerk.
  • Je beschikt over een attest om te werken met een rolbrug, heftruck en bulldozer, of bent bereid deze intern te behalen.
  • Je bent stressbestendig en werkt  op een systematische en analytische manier.
  • Werken in team en kennis delen met collega’s is voor jou een evidentie.

 

Werkregime

Volcontinue, 5-ploegen

Aanbod

Je gaat aan de slag in een internationaal bedrijf, waar we onze visie 'Do good for the people and the planet' en 'Do what's right' nastreven. Hierdoor reikt ons engagement verder dan productie van kranten- en magazinepapier.

Als Field Operator Energie & Milieu heb je een gevarieerde en uitdagende job in een dynamisch team. Je werkt binnen een hoogtechnologische omgeving waarbinnen ontwikkeling centraal staat. Je mag bij opstart dan ook een intensieve opleiding verwachten waardoor je vlot, met kennis van zaken, ingewerkt geraakt in jouw nieuwe uitdaging. Je krijgt uitvoerig de mogelijkheid om kennis en kunde verder te ontwikkelen, om deze vervolgens te delen met jouw collega’s.

Wij bieden een competitief salaris aangevuld met een sterk pakket aan voordelen waaronder: extra vakantiedagen, maaltijdcheques van 8 euro, een sterk uitgebouwde groeps-, hospitalisatie- en invaliditeitsverzekering, de mogelijkheid tot een fietslease... .
 

Solliciteer

Zin om bij ons aan de slag te gaan? Neem dan snel contact op met ons! 

HR Team Stora Enso Langerbrugge - Inge, Steffi en Christel
Telefoon: 09/257 75 42
E-mail: langerbrugge.jobs@storaenso.com
Rechtstreeks solliciteren kan ook hier via het sollicitatieformulier

Meer info over Stora Enso op www.storaenso.com