Operator Energie & Milieu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor de productie van stoom, stroom, friswater, deminwater & gezuiverd afvalwater met als doel deze 100% beschikbaar te stellen voor de papierproductie eenheden.
- Je doet dit alles binnen de gedefinieerde milieu- & veiligheidsnormen en op de meest economische manier.
- Je bedient de procesbeeldschermen van afvalwaterzuivering,  friswaterbereiding,  demineralisatie installatie,  de 2 energiecentrales en de 2 turbinegeneratoren.
- Je bent bevoegd om procesparameters aan te passen binnen de opgegeven limieten.
- Preventieve & periodieke onderhoudswerkzaamheden behoren tevens tot jouw takenpakket.  Je voert elektrische, mechanische, chemische & procesmatige periodieke onderhoudsplannen uit.
- Je hebt de verantwoordelijkheid om alle veiligheids-, kwaliteits-, productie- en milieuparameters te controleren en bij te sturen waar nodig.
- In geval van twijfel, problemen en calamiteiten overleg je met jouw collega-brigadier.

Onze verwachtingen

- Je beschikt over een TSO-diploma Elektromechanica, Elektriciteit, Chemie of Bio-chemie.
- Je beschikt over een attest om te werken met een rolbrug, heftruck en bulldozer, of bent bereid deze intern te behalen.
- Veiligheid beschouw je als topprioriteit.  Je hebt respect voor procedures.
- Je bent stressbestendig en werkt op een systematische en analystische manier.
- Werken in team en kennis delen met collega's is voor jou een evidentie.

Werkregime

5 ploegen

Aanbod

Je gaat aan de slag in een internationaal bedrijf, waar we onze visie 'Do good for the people and the planet' en 'Do what's right' nastreven.  Hierdoor reikt ons engagement verder dan productie van kranten- en magazinepapier.

Als Operator Energie & Milieu heb je een gevarieerde en uitdagende job in een dynamisch team.  Je werkt binnen een hoogtechnologische omgeving waarbinnen ontwikkeling centraal staat.  Je mag bij opstart dan ook een intensieve opleiding verwachten waardoor je vlot, met kennis van zaken, ingewerkt geraakt in jouw nieuwe uitdaging.  Je krijgt uitvoerig de mogelijkheid om kennis en kunde verder te ontwikkelen, om deze vervolgens te delen met jouw collega's

Wij bieden een competitief salaris aangevuld met een sterk pakket aan voordelen waaronder maaltijdcheques, een groeps-, hospitalisaie- en invaliditeitsverzekering en de mogelijkheid tot een fietslease.

Solliciteer

Interesse? Contacteer ons:
Stora Enso Langerbrugge N.V. - Human Resources - Wondelgemkaai 200, 9000 Gent
E-mail: langerbrugge.jobs@storaenso.com
Telefoon: 09/257.73.12